| odcinki drugiej serii || Dodane dnia 01.01.2009 00:39:40 |
~ashenvale
Użytkownik
|
|
|
Na innym forum przeczytałem że odcinki 1 serii emitowane o 22:00 w niedzielę w TVN są wstępem przed emisją drugiej serii która ma rozpocząć sie na początku marca 2009r oraz przypomnieniem losów bochaterów serialu 39 i pół. W marcu również będą emitowane inne nowe seriale w TVN, a więc zapowiada się miła wiosna w tvn-ie.
W związku z ciężką chorobą aktorki z serialu 39 i pół (serialowej Anki), czyli Darii Widawskiej trzymajmy kciuki za szybki powrut do drowia, i wypijmy za drowie aktorki w nowym roku. |
|
|
|
|
| RE: odcinki drugiej serii || Dodane dnia 27.06.2009 15:01:43 |
~I box
Użytkownik
|
|
|
Jezeli ktos z was sciagnal odcinki przez rapidshare to prosze abyscie wrzucili je gdzie indziej bo ja nie moge ich sciagnac. Większość odcinków jest na rapidshare i to jest moj problem bede wdzięczny jesli ktos poda link z kad moge sciagnac a jak nie to napiszcze jak to robicie.   
Jak sciagacie z rapidshare o0dcini bo ja nie moge i prosilbym aby ktos dodal je gdzie indziej i podal do tego link bede wdzięczny bo większosc odc. jest na rapidshare dodajcie albo napiszcie jak je sciagacie
Jak sciagacie z rapidshare o0dcini bo ja nie moge i prosilbym aby ktos dodal je gdzie indziej i podal do tego link bede wdzięczny bo większosc odc. jest na rapidshare dodajcie albo napiszcie jak je sciagacie
Coś mało was się udziela na tym forum
Twój Pan !!! [small][small][small][small][small][small][small][small][small][small][small][small][small][small][/small][/small][/small][/small][/small][/small][/small][/small][/small][/small][/small][/small][/small][/small] |
|
|
|